Nieuwtjes

×

NIEUW AANBOD
Voor opruimprojecten die je zelf niet ziet zitten of waar je niet toe komt, staat het B-organised-team klaar. Wij, Kathleen en Vinciane, nemen de zorg graag uit je handen, zodat er bij jou weer wat rust en energie vrij komt.
Hoe werkt het?
1. Je laat ons via telefoon of mail weten dat je interesse hebt in dit aanbod.
2. Wij nemen contact met je op en bespreken kort de opruimvraag.
3. Als je beslist om verder te gaan, bepalen we samen een datum.
4. Je betaalt het voorschot.
5. Eens dat voorschot ontvangen, sturen we je een eenvoudige, gemakkelijk in te vullen checklist. Die vormt dan de basis voor de opruimactie.
6. We komen bij je thuis aan, nemen een kwartiertje de tijd om wat afspraken te maken en beginnen met opruimen. Indien gewenst geven we je op het einde tips en advies over hoe jij dit opruimproject alleen verder kunt zetten.
7. Je betaalt de rest van het verschuldigde bedrag.

Heb je interesse? Laat het ons weten. Wij nemen dan contact met je op en bespreken de mogelijkheden.

Van 18 tot 24 maart 2019 wordt voor de 1e keer een Belgische organizing week georganiseerd*.
Het is de bedoeling je te laten kennismaken met het nog wat onbekende aanbod van een Professional Organiser.

Je huis, je administratie, je tijd organiseren, … voor velen is het een dagelijkse struggle. En dat is zeker niet onbegrijpelijk met alles wat er in deze drukke tijden op ons af komt.
Wat advies of hulp krijgen van een professional organiser blijkt een positieve impact te hebben op het leven van mensen. Het betekent vaak een aanzet tot verandering en meer rust.

In het kader van deze week organiseren wij verschillende events.
Wat, waar en wanneer is te vinden in de agenda.

*Dit is een initiatief van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers

We lanceren een nieuw product. Vanaf 1 mei 2018 is de B-organised cadeaubon verkrijgbaar. Geef je graag eens een ander cadeau? Gun je iemand wat meer tijd of ruimte? Kies dan voor een B-organised cadeaubon. Jij kiest het bedrag. De ontvanger bepaalt wanneer hij zijn bon wil gebruiken en waarvoor. Je kan de bon eenvoudig aanvragen via telefoon of mail. Na overschrijving, sturen wij je de bon op. Een bon is
6 maanden geldig vanaf aankoopdatum.

kadobon

2017 is voor ons een vruchtbaar werkjaar. Naast het begeleiden van mensen aan huis hebben we ons workshopaanbod uitgebreid. Op 23 november 2017 geven we onze nieuwe workshop ‘Omgaan met uitstelgedrag’ voor het eerst. Voor onszelf is het een stimulans om bepaalde projecten niet op de lange baan te schuiven, maar aan te pakken. Stap voor stap. Daardoor is het ons gelukt om ons project ‘Nieuwe website’ nog dit jaar rond te krijgen. Het wordt een sinterklaasgeschenk. Op 8 december 2017 staat onze vernieuwde website online!

De samenwerking tussen Kathleen en Vinciane werkt inspirerend. In januari 2016 valt er een kaartje van de drukpers. Geen geboortekaartje, maar de eerste folder waarin een reeks van 4 workshops wordt aangekondigd, onder de noemer ‘Orde op zaken voor een lichter leven’. Vanaf nu worden er, naast de individuele begeleidingen, ook workshops gegeven. Een fijne manier om kennis, tips en ervaringen met vele mensen te delen.

Onze paden als professional organiser kruisen elkaar toevallig, maar de vonk slaat over. We beslissen om de handen in elkaar te slaan en samen te werken. Na maanden van intensieve voorbereiding houden we op 1 oktober 2015 B-organised boven de doopvont.